BytyOchrana soukromí

Zásady ochrany osobních údajů

8. PRIVACY POLICY and GDPR

Policy 

Information on the processing of your personal data

1. Rentego processes your personal data according to Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation) 

 https://publications.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/3e485e15-11bd-11e6-ba9a-01aa75ed71a1 

2. Here is why we need your personal details and what we will use them for:

We will use the information obtained for legal purposes – for example, we must report your identity to the foreigners' police and local tax authorities.

 

o Zákon č. 326/1999 Sb. o pobytu cizinců na území ČR, ve znění pozdějších předpisů 

o Zákon č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů 

o Zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů 

o Zákon č. 337/1992 Sb., o správě daní a poplatků, ve znění pozdějších předpisů 

o Zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu, ve znění pozdějších předpisů 

o Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění, ve znění pozdějších předpisů 

o Zákon č. 143/1997 Sb., o platu a odměně za pracovní pohotovost, ve znění pozdějších předpisů 

o Zákon č. 100/1998 Sb., o sociálním zabezpečení, ve znění pozdějších předpisů 

o Zákon č. 155/1995 Sb., o důchodovém pojištění, ve znění pozdějších předpisů 

 

We also process personal data obtained to perform the contract that you have with us. For example, if you use our services to make an online reservation, we will use your information to carry out our obligation to complete and administer that reservation under the contract that we have with you.

 

We may use your information for our legitimate interests, such as to provide you with the best suitable content of the website, emails, and newsletters, to improve and promote our products and services and the content on our website (always with a clear possibility to unsubscribe), and for administrative or fraud detection purposes. 

 

3. Rentego will process your personal details manually and in automated ways, with the help of its employees and with the help of processors on the basis of contracts compliant with GDPR. https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/accountability-and-governance/contracts/ 

4. Your personal data will be stored only as long as necessary to comply with local laws.

5. You will get the list subjects who can have access to your data upon demand.

6. For your personal data, you have

a. The right to be informed

b. The right of access

c. The right to rectification

d. The right to erasure

e. The right to restrict processing

f. The right to data portability

g. The right to object

h. Rights in relation to automated decision making and profiling.

You will find more on https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/ 

7. If you believe your personal data has been misused, you can file a complaint with the controlling organ- in the Czech Republic the Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz ).

 

 

Informace, které nám poskytnete prostřednictvím našeho webu, zůstávají anonymní. Pokud Vás požádáme o doplňující údaje, vždy Vám sdělíme důvod. Vaše osobní údaje využíváme za účelem splnění Vašich požadavků, ke správě Vaší případné rezervace, rovněž Vás informujeme o dodatečných službách naší společnosti, které byste mohli využít, dále pak ke zlepšování našich služeb. Pokud si přejete nesdělovat nám určité informace či pozměnit již zadané, prosím, konaktujte nás na prague@rentego.com. Vaše osobní údaje chráníme prostřednictvím našeho zabezpečeného webu a databáze. 

Zabezpečení Vašeho soukromí

Vždy maximálně chráníme soukromí našich klientů.  Kdykoli nám poskytnete osobní údaje, např. číslo Vaší platební karty, činíme příslušné kroky za cílem ochrany Vašeho soukromí. Údaje získané o Vaší platební kartě nejsou schraňovány k dalším obchodním záležitostem, slouží pouze k platbě Vámi zvolených služeb naší společnosti. 

Vaše osobní údaje jsou využívany pouze firmou RENTeGO. Nicméně, může se stát, že Vaše údaje (jméno, doručovací adresa) budeme potřebovat poskytnout třetí straně (zákaznická podpora, přepravní společnost, atd.) za cílem poskytnutí Vám co nejlepších služeb. 

Náš website může poskytovat odkazy třetí straně. Jelikož nekontrolujeme třetí strany, doporučujeme Vám kontrolovat zásady ochrany osobních údajů těchto třetích stran. 

Vaše osobní údaje poskytneme v případě žádosti soudu či jiných příslušných státních institucí. 

Používání cookies

RENTeGO využívá technologie cookies“.  Cookie je menší množství dat, které web zašle prohlížeči, který je následně uloží na počítače dotyčného uživatele. Cookie nám umožňuje Vám poskytnout lepší služby, díky ním např. víme, které z našich stránek jsou uživateli ty nejnavštěvovanější. Pokud si nepřijete dostávat tyto cookie, můžete si změnit nastavení ve Vašem prohlížeči. 

Změny v Zásady ochrany osobních údajů

Společnost RENTeGO si vyhrazuje právo tyto Zásady ochrany osobních údajů“ kdykoli pozměnit či aktualizovat, a to bez předchozího upozornění. V případě změny těchto informovací bude nové znění zveřejněno na tomto místě. Prosím, kontrolujte tyto stránky pro případ změny tohoto dokumentu.

Kontaktujte nás

Pokud máte jakékoli dotazy týkající se zásad ochrany osobních údajů, prosím, kontakujte nás na  team@rentego.com.